Tilbage

Introduktion til CISUs støtteformer (online)

Planlægning og styring af indsatser - Arrangementsnummer 1013

Målgruppe

For nye medlemmer af CISU, nye frivillige og ansatte i medlemsorganisationer samt organisationer der vil noget nyt, noget andet eller noget mere.

Læringsmål

  • At opnå et indblik i, hvilke puljer man kan søge hos CISU, og hvilke der er relevante for jeres organisation og indsatser.
  • At få overblik over, hvem der kan søge, og hvad man kan søge til.
  • at blive klogere på, hvem CISU er, og hvad vi tilbyder vores medlemmer i form af rådgivninger, kurser og netværk.

Indhold

Den grundlæggende introduktion til CISU vil være noget, man også kan forberede og fortsætte med hjemme i sin egen organisation.

Vi sender links til nogle korte videoer forinden, og til yderligere hjælpeværktøjer og guides efter kurset.

På fyraftensmødet vil vi komme rundt om:

  • CISU som medlemsorganisation, og hvordan man kan bruge CISU til at styrke sin organisation og sit netværk.
  • En introduktion til CISUs puljer og en dybdegående snak om formålene for de forskellige puljer, og hvad de kan bidrage til af udvikling og forandring rundt om i verden. Det bliver med fokus på Civilsamfundspuljen, Den Danske Nødhjælpspulje (DERF) og Oplysningspuljen, samt et overblik over, til hvilken type partnerskaber, indsatser og aktiviteter der typisk kan støttes.
  • Vi vil tage fat i nogle af de centrale begreber og sammen med deltagerne knytte dem an til indsatser og idéer til udviklingsarbejde rundt om i verden.

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Deadline overskredet Webinar (M) - Online Kursusansvarlig: Maria Graversen Pris for ikke medlemmer: Gratis Pris for medlemmer: Gratis
Gå til kurv