Tilbage

Debatkonference om indhold i ny udviklingsstrategi (online)

Aktuelle temaer - Arrangementsnummer 1031

Målgruppe

Frivillige og ansatte i CISUs medlemsorganisationer og andre civilsamfundsorganisationer, som ønsker at være med til at påvirke den nye danske udviklingsstrategi.

Læringsmål

Deltagere på konferencen har mulighed for at give input til udviklingsstrategien til minister for udviklingssamarbejde Flemming Møller Mortensen og at bidrage til et efterfølgende samlet input til strategien fra civilsamfundet.

Indhold

Udenrigsministeriet har igangsat arbejdet med en ny udviklingspolitisk strategi, som skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, der udløber i 2021.

Den 25. februar fra kl. 14.30-17.30 inviterer CISU derfor til online debatkonference for alle danske civilsamfundsorganisationer, der ønsker at få indflydelse på indholdet i den nye strategi.

Minister for udviklingssamarbejde Flemming Møller Mortensen har inviteret civilsamfundet og andre interessenter til at komme med bidrag og input til, hvad den nye strategi skal indeholde.

Debatkonferencen om indhold i ny udviklingsstrategi er en af din organisations bedste muligheder for at få indflydelse på rammerne for det danske udviklingssamarbejde i de kommende år – det må I ikke gå glip af! 

Program for konferencen:

14.30-15.30: Introduktion og fælles start for deltagerne 

15.30-16.30: Høring om den nye udviklingsstrategi med deltagelse af udviklingsminister Flemming Møller Mortensen med oplæg ved CISUs medlemsorganisationer

16.30-17.00: Udviklingsordførernes prioriteter for en ny udviklingsstrategi

17.00-17.30: Videre arbejde med fælles input til ny udviklingsstrategi


Mødet vil blive afholdt på Zoom. Tilmeldte modtager et link til deltagelse i dagene op til konferencen.


Eventet er et af flere CISU-initiativer for at påvirke strategien.

Læs mere om alle initiativerne i denne nyhed.


Hvis din organisation er medlem af CISU, kan I også deltage i et forberedende medlemsmøde den 25/1 forud for konferencen. Tilmelding til det her.


Spørgsmål til processen med at påvirke en ny udviklingsstrategi kan stilles til engagements- og kommunikationsrådgiver Camilla Bøgelund på cb@cisu.dk

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Deadline overskredet Webinar (M) - Online Pris for ikke medlemmer: Gratis Pris for medlemmer: Gratis
Gå til kurv