Tilbage

CISU Højskoleweekend

Aktuelle temaer - Arrangementsnummer 1053

Målgruppe

Frivillige og ansatte i medlemsorganisationer

Læringsmål

Velkommen på Brandbjerg Højskole den 12.-14. november 2021

Temaet for højskoleweekenden er Fremtidens partnerskaber. I kan læse meget mere om programmet for weekenden på cisu.dk/højskole, som løbende opdateres. Den praktiske information og tilmelding finder I her.

Praktiske oplysninger

Programmet begynder kl. 17 fredag den 12. november og slutter ca. kl. 14 søndag den 14. november. 

CISU arrangerer fællestransport fra/til Vejle Station ved weekendens start og slut.

Man kan deltage hele weekenden eller vælge blot én overnatning enten fredag til lørdag eller lørdag til søndag. Man kan også vælge, om man ønsker enkel- eller flerpersoners-værelse. Flerpersoners-værelser er med to eller tre senge. Har man ønsker til personer, man gerne vil dele værelse med, skal vi nok sikre dette så vidt muligt.

CISU dækker de fleste omkostninger, men der vil være noget brugerbetaling. Se priserne for tilmelding til en/to overnatninger i enkelt/flerpersoners-værelser i højre kolonne.

Priserne inkluderer logi, kost og kursusindhold. 

Indhold

Programmet består bl.a. af et fagligt spor om det gode Civilsamfundsprojekt, muligheden for at deltage i et sikkerhedskursus (3 sessioner) eller vælge enkeltstående workshops i løbet af weekenden. Alle tilmeldte til Højskoleweekenden vil få tilsendt et link til at vælge sig ind på de enkelte kurser.

Derudover vil der være fælles sessioner for alle deltagere med fx paneldebat, gæsteoplæg og naturvandring.

Det endelige program er stadig under udarbejdelse, så følg med og læs allerede nu meget mere om programmet for Højskoleweekenden på CISUs hjemmeside: cisu.dk/højskole

Baggrundsmateriale

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Gå til kurv