f133c23c-5249-43bf-8e72-0b6300084cf1

Code of Conduct - skriveværksted

Sparring og gode råd til jeres adfærdskodeks (Code of Conduct)

Afholdelssesdato: 01-12-2022 - Kl. 16:30-19:30

Antal pladser tilbage: 30

Lokation: Vartov (G) - Grundtvig, Farvergade 27 København

Tilmeldingsfrist: 28-11-2022

Kursusansvarlig: Bolette Kornum

Vælg

Standard

Medlemspris: 50,- DKK

Målgruppe

Målgruppen er alle organisationer, som vil udarbejde og/eller sparre om deres adfærdskodeks. Kurset er åbent for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere.

Læringsmål

Er I ved at udarbejde foreningens adfærdskodeks/Code of Conduct, og ønsker at få sparring og gode råd af CISU og jeres kolleger i andre foreninger?

Overvejer I at udarbejde et adfærdskodeks eller nogle af de forskellige politikker og procedurer, som et kodeks omfatter, men er i tvivl om hvor meget eller hvor lidt det skal omfatte?

Så er skriveværkstedet det rette sted for jer.

Indhold

Skriveværkstedet vil give deltagerne mulighed for at dele gode råd, erfaringer og eksempler til udvikling af de nødvendige principper, procedurer og politikker m.v.

Det forventes og kræves at udviklings- og nødhjælpsorganisationer har et Adfærdskodeks (Code of Conduct/Etisk kodeks). Det er derfor vigtigt, at I er opmærksomme på, at der er krav til jer som bevillingshaver hos CISU.

Disse krav omfatter, at I som bevillingshavere og jeres lokale partnere har politikker og procedurer for følgende emner, som oftest er samlet i et Adfærdskodeks:

  • Anti-korruption
  • Safeguarding: Beskyttelse og forebyggelse mod seksuelle krænkelser, udnyttelse og magtmisbrug (PSHEA)
  • Sikkerhedsprincipper
  • Klagemekanisme


Baggrundsmateriale

Der kan blive delt noget generelt materiale op til kurset via læringsiden, men hovedfokus er på jeres udkast og overvejelser til jeres adfærdskodeks og/eller politikker m.v.

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Code of Conduct - skriveværksted

Standard

Afholdelssesdato: 01-12-2022

Antal pladser tilbage: 30

Lokation: Farvergade 27 København

Medlemspris: 50,- DKK

Tilføj deltagere til arrangementet