e5fa53a1-eb60-41a0-a0f4-efb9b550c378

Hvordan kan vi bruge CISU?

Introduktion til CISU som forening, medlemsfordele i CISU og til CISUs puljer

Afholdelssesdato: 23-02-2023

Antal pladser tilbage: 41

Lokation: Webinar (M) - , Online

Tilmeldingsfrist: 21-02-2023

Kursusansvarlig: Andrea Kiel Christensen

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Mødet er for nye medlemsorganisationer i CISU eller organisationer, som overvejer at blive medlem af CISU. Det vil også være relevant for nye frivillige eller ansatte i CISUs medlemsorganisationer. Eller for medlemsorganisationer som ønsker at blive opdateret på både gamle og nye fordele i medlemskabet og CISUs nuværende puljer og retningslinjer.

Læringsmål

På dette fyraftensmøde kan man få mere viden om, hvad man kan få ud af at være med i CISU. Vi giver også et overblik over, hvilke puljer man kan søge hos CISU, og hvilke der er er relevante for netop din organisation og jeres indsatser.

Indhold

Medlemsfordele:

Denne del vil først handle om adgangen til kurser og rådgivning. Hvordan får man overblik over, hvilke kurser, der er relevante for den situation jeres organisation er i? Hvad kan man få rådgivning om?

Vi vil også give et indblik i mulighed for at deltage i forskellige netværk, og at man igennem CISU kan få mulighed for at opnå en større synlighed; fx på Folkemødet på Bornholm. Med et medlemskab hos CISU giver man også mere styrke til den interesse-varetagelse, CISU laver for medlemsorganisationerne i forhold til beslutningstagere. Vi vil give et par eksempler på, hvordan det foregår.

Derudover er der adgang til en række fordele, som gratis adgang til fonde.dk, adgang til to portaler ved Altinget (Civilsamfund og Udvikling), man kan få hjælp til kommunikation, og få et medlemskab i Kooperationen til nedsat pris. Vi vil kort introducere til disse fordele og forklare, hvordan man får glæde af det.

CISUs puljer:

Denne del giver en grundviden om CISUs puljer og støttemuligheder og et overblik over, hvilke typer partnerskaber, indsatser og aktiviteter, der typisk gives støtte til.

Vi vil komme rundt om:

  • Civilsamfundspuljen
  • Den Danske Nødhjælpspulje (DERF)
  • Oplysningspuljen
  • Oplysnings- og Engagementspuljen

Fyraftensmødet vil være interaktivt i den forstand, at vi tager højde for jeres interesser og zoomer ind på de områder, I kommer for at blive klogere på.

Følg også mere med på kursets læringsside her.

Baggrundsmateriale

Læs mere om CISUs medlemsfordele på: cisu.dk/medlemsfordele

Læs mere om CISUs puljer på: cisu.dk/puljer


Foto øverst: Pernille Bærendtsen 

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Hvordan kan vi bruge CISU?

Standard

Afholdelssesdato: 23-02-2023 - Kl. 15:30-17:30

Antal pladser tilbage: 41

Lokation: Online

Pris for ikke-medlemmer: Gratis

Medlemspris: Gratis

Tilføj deltagere til arrangementet