c1000918-59d2-4754-a031-aefeafb289a5

Sikkerhed på rejser - teori og praksis

En dagsrejse i rejseadfærd, awareness og risici

Afholdelssesdato: 17-09-2022 - Kl. 10:00-16:30

Antal pladser tilbage: 3

Lokation: Vartov (MF) - Mathilde Fibiger, Farvergade 27 København

Tilmeldingsfrist: 12-09-2022

Kursusansvarlig: Hans-Jakob Hausmann

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Målgruppen er små, mindre og mellemstore organisationer med rejseaktivitet til partnere m.fl. i udlandet. Kurset er åbent for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere.

Læringsmål

Sikkerhed er vigtig for alle organisationer, særligt rejsesikkerhed for de som har aktiviteter udenfor landets grænser.

Deltagerne får en mere dybdegående indsigt i sikkerhed for frivillige og ansatte, med fokus på rejsesikkerhed, for de rejsende og for organisationen selv.

Kurset vil give deltagerne mulighed for at udvikle eller styrke sikkerhedsaspektet i deres arbejde.

Dette kursus kan tages i sammenhæng med "God sikkerhedspraksis i vores forening" fyraftenskurset, men de to kurser kan også stå uafhængigt af hinanden.

Indhold

Kurset fokuserer på at gøre deltagerne i stand til at identificere og imødegå de oftest forekommende trusler på destinationer i spændet fra lav til medium risiko.

Med vægt på kognitive og mentale forhold får deltagerne en grundig indførsel i forberedelse af rejser, hensigtsmæssig adfærd, krydret med øvelser, gode råd og anekdoter.

Dagen vil bestå af oplæg, mulighed for at arbejde med egen indsats, gruppeøvelser, og plenum diskussioner.

Emnerne omfatter bla. Hvad er sikkerhed, Trusler og risikoperception, Rejseforberedelse, Net, kommunikation og det digitale, Situational awareness, Trafik, Kriminalitet, Sygdomsforebyggelse og Konflikthåndtering.

OBS. Da kurset kun er af en dags varighed, kan det ikke sidestilles med såkaldte ’Hazardous Environment Awareness Training - HEAT’ kurser som er mere dybdegående kurser af flere dages varighed. 

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Sikkerhed på rejser - teori og praksis

Standard

Afholdelssesdato: 17-09-2022

Antal pladser tilbage: 3

Lokation: Farvergade 27 København

Pris for ikke-medlemmer: 300,- DKK

Medlemspris: 200,- DKK

Tilføj deltagere til arrangementet