Tilbage

Indsatser der rykker?

Aktuelle temaer - Arrangementsnummer 1020

Målgruppe

Danske civilsamfundsorganisationer – og alle andre med interesse for det danske udviklingssamarbejde

Læringsmål

Målet med kurset er skabe en dialog om, hvordan man bedst kan understøtte nye initiativer i civilsamfundet og at inspirere deltagerne på baggrund af nogle af de udviklingsindsatser, som blev støttet med CISUs nye støttemuligheder i 2020.

Indhold

Fra 2020 fik CISU muligheden for at forvalte en række nye støttemuligheder; Engagementspuljen, COVID19-puljen under Den Danske Nødhjælpspulje – DERF og Indsatser til styrkelse af civilsamfundets råderum under Civilsamfundspuljen.

Til dette debatarrangement har vi inviteret en række civilsamfundsorganisationer til at fortælle om det arbejde, de har fået støtte til med de nye støttemuligheder, og hvilken konkret forandring indsatser er med til at skabe for verdens fattigste.

CISU inviterer også de udviklingsordførere og andre relevante beslutningstagere, der har været med til at tage beslutningen om at sætte de nye støttemuligheder i søen i 2020. 

Efter præsentationerne fra civilsamfundsorganisationerne vil der være dialog om, hvad der er den bedste måde at understøtte nye og akutte behov igennem civilsamfundet.

Programmet og deltagerne vil løbende blive opdateret her på siden.

Kursusansvarlig

Stabsmedarbejder Andrea Kiel Christensen / akc@cisu.dk

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

29 plads(er) tilbage. Vartov (S) - København Pris for ikke medlemmer: 50,- DKK Pris for medlemmer: 50,- DKK
Gå til kurv