Tilbage

Accountability kursus

Organisationsudvikling - Arrangementsnummer 1091

Målgruppe

Målgruppen er alle organisationer, som vil udarbejde eller videreudvikle deres accountability procedurer m.v. Kurset er åbent for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere.

Læringsmål

Deltagerne får indsigt i, hvad der forventes af organisationer mht. Accountability, dvs. ansvarlighed i organisationens arbejde/projekter og forvaltning af midler.

Kurset vil give deltagerne gode råd og eksempler til udvikling af de nødvendige principper, procedurer og politikker samt dele erfaringer og gode råd.

Indhold

Accountability (Ansvarlighed) er et fokusområde for organisationer, som arbejder med civilsamfund, udvikling og nødhjælp. Flere og flere donorer og omverdenen kræver, at organisationerne har et etisk kodeks/adfærdskodeks (Code of Conduct). Disse omfatter bl.a. etiske og juridiske principper, politik for beskyttelse mod seksuel krænkelse, udnyttelse og magtmisbrug (PSHEA), klagemekanismer, sikkerhed, samt antikorruptionspolitik.

På kurset vil disse emner blive behandlet, via oplæg, gode råd samt gruppe- og plenumdiskussioner.

Baggrundsmateriale

Der kan blive udsendt materiale før kursets afholdelse.

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

14 plads(er) tilbage. CISU - Aarhus Kursusansvarlig: Solveig Nielsen Pris for medlemmer: 50,- DKK (Kun for medlemmer)
22 plads(er) tilbage. Vartov (G) - København Kursusansvarlig: Solveig Nielsen Pris for medlemmer: 50,- DKK (Kun for medlemmer)
Gå til kurv