b119c3b3-e1b3-45a1-9ed0-f8eb027c5255

Bliv klar til at søge CCAM - Støtte til klimatilpasning

Hvad er klimatilpasning? Hvordan sikrer vi i CCAM fokus på klimatilpasning? Gennemgang af, og gode råd, ift. ansøgningsformatet

Afholdelssesdato: 11-01-2023

Antal pladser tilbage: 5

Lokation: Vartov (G) - Grundtvig, Farvergade 27 København

Tilmeldingsfrist: 07-01-2023

Kursusansvarlig: Hans-Jakob Hausmann

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Alle der interesserer sig for klimatilpasning og gerne vil lære mere om CISUs kommende støtteform der specifikt retter sig mod arbejdet med klimatilpasning (climate change adaptation).

Læringsmål

Deltagerne har fået en solid indsigt i CCAM som støtteform, kendskab til krav og fortrolighed med ansøgningsformat og inspiration til relevante klimatilpasningsaktiviteter.


Indhold

Fra 2023 kan I søge CISUs Climate Change Adaptation Modality (CCAM) - en særlig støtteform der målretter sig mod tilpasning til klimaforandringerne.

Hvis I oplever at jeres målgruppe i stigende grad påvirkes af klimaforandringer, som fx tørke, oversvømmelser, afgrøder der ikke opfører sig som de plejer, eller andet. Så er den her nye støtteform måske relevant for jer at være opmærksom på.

På kurset vil vi komme omkring hvad klimatilpasning er, herunder give konkrete eksempler på klimatilpasningsaktiviteter inden for forskellige sektorer. Vi vil se næremere på CCAMs fokusområder og prioriteter samt vinklingen af ansøgninger. Vi vil også gå i dybden med ansøgningsformatet og stille spørgsmål til retningslinjerne. 

Vi gør opmærksom på, at I efterfølgende har mulighed for at få individuel rådgivning på jeres ansøgning.

Baggrundsmateriale

Deltagere bedes venligst orientere sig i CCAM retningslinjer og ansøgningsformat inden kurset.

Dokumenterne ligger på CISUs hjemmeside her

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Bliv klar til at søge CCAM - Støtte til klimatilpasning

Standard

Afholdelssesdato: 11-01-2023 - Kl. 16:00-19:00

Antal pladser tilbage: 5

Lokation: Farvergade 27 København

Pris for ikke-medlemmer: 100,- DKK

Medlemspris: 50,- DKK

Tilføj deltagere til arrangementet