a02302e8-5bc9-45e7-a025-2cbc310decdc

God sikkerhedspraksis i vores forening

Sikkerhedsplanlægning i praksis (for frivillige og ansatte)

Afholdelssesdato: 22-03-2023

Antal pladser tilbage: 40

Lokation: Webinar (M) - , Online

Tilmeldingsfrist: 21-03-2023

Kursusansvarlig: Bolette Kornum

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Målgruppen er små, mindre og mellemstore organisationer med rejseaktivitet til partnere m.fl. i udlandet. Kurset er åbent for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere.

Læringsmål

Sikkerhed er vigtig for alle organisationer, særligt rejsesikkerhed for de som har aktiviteter udenfor landets grænser.

Deltagerne får en generel indsigt i sikkerhed for frivillige og ansatte, med fokus på rejsesikkerhed, for de rejsende og for organisationen selv.

Kurset vil give deltagerne mulighed for efterfølgende at udvikle eller styrke det grundlæggende sikkerhedsaspekt i deres arbejde.

Dette kursus kan tages i forlængelse af heldagskurset "Sikkerhed på rejser - teori og praksis" , men de to kurser kan også stå uafhængigt af hinanden.

Indhold

Kurset omfatter en introduktion til sikkerhed for frivillige og ansatte, samt organisationen selv.

Som deltager får I gode råd til udarbejdelse af sikkerhedspolitik og procedurer, træningsmuligheder samt erfaringsudveksling, både teori og praksis.

Kurset vil bestå af oplæg, gruppearbejde og plenum diskussioner.

Emnerne omfatter bl.a. De fire overordnede sikkerhedskategorier, Foranstaltninger, Duty of Care principperne, Rejsesikkerhedspolitik og Beredskab.

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

God sikkerhedspraksis i vores forening

Standard

Afholdelssesdato: 22-03-2023 - Kl. 16:30-18:00

Antal pladser tilbage: 40

Lokation: Online

Pris for ikke-medlemmer: Gratis

Medlemspris: Gratis

Tilføj deltagere til arrangementet