Tilbage

Engagér med kreative metoder

Engagement, kommunikation og oplysning - Arrangementsnummer 1047

Målgruppe

Eventet er for dig, som er frivillig eller ansat i en civilsamfundsorganisation og som gerne vil have nye værktøjer til at engagere i udviklingsarbejdet. Eventet er for alle i organisationer, som gerne vil inspireres til at finde nye måder at engagere, hvad end man har stor erfaring med engagementsarbejde eller lige er begyndt.

Indhold

Hvilke metoder virker, hvordan og overfor hvem? CISU udgiver til efteråret et inspirationskatalog med kreative, anderledes - eller bare rigtig gode - værktøjer til at engagere forskellige målgrupper. Værktøjerne tager udgangspunkt i praktiske eksempler fra felten, der kan arbejdes med i forskellige organisationer, med forskellige fokusområder og forskellige målgrupper.

På dette event introducerer og diskuterer vi forskellige konkrete værktøjer, som kan inspirere deltagerne til at engagere danskerne i udviklingssamarbejdet. Vi vil veksle mellem kreative hoveders vidensoplæg og konkret arbejde med deltagernes medbragte cases.

Flere detaljer om programmet og navn(e) på oplægsholder(e) til eventet vil blive offentliggjort løbende. 

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

14 plads(er) tilbage. CISU - Aarhus Kursusansvarlig: Helene Holbeck Kannegaard Pris for ikke medlemmer: 100,- DKK Pris for medlemmer: 50,- DKK
27 plads(er) tilbage. Vartov (G) - København Kursusansvarlig: Helene Holbeck Kannegaard Pris for ikke medlemmer: 100,- DKK Pris for medlemmer: 50,- DKK
Gå til kurv