Samarbejde med danske fonde

Bliv klogere på, hvordan I bedst får hul igennem til fondene

Afholdelssesdato: 10-05-2023

Antal pladser tilbage: 21

Lokation: Vartov (G) - Grundtvig, Farvergade 27 København

Tilmeldingsfrist: 07-05-2023

Kursusansvarlig: Maria Haahr

Fabo-læringsside: Klik her

Vælg

Standard

Medlemspris: 50,- DKK

Målgruppe

Målgruppen er alle, der arbejder eller har arbejdet med fondsansøgninger. Herunder alle som har en projektidé, og som gerne vil blive bedre til at gå fra idé til projektplan med målet at søge om fondsmidler. Deltagere uden fundraising erfaring bør deltage i kurset "Intro til fundraising" først.

Læringsmål

Når du har deltaget på dette fundraising kursus, vil du have opnået indsigt i det danske fonds- og puljemarked og vide, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning. Målet er klart: at blive klædt på til at hente flere midler hjem fra fonde og puljer til udviklingsprojekter.

Du får også en masse gode råd og eksempler til udvikling af den støtteværdige fondsansøgning, ansøgningsteknikker og indblik i forskellige fondsstøttede udviklingsprojekter.

Indhold

På kurset vil Dennis Hørmann fra virksomhederne Fonde.dk og Fundraiseren.dk dele tips, tricks og erfaringer med, hvordan man bedst får støtte fra og samarbejder med de danske fonde.


Du vil i løbet af dette første fundraising kursus:

·        Få indblik i hvordan fonde og puljer tænker og agerer på den anden side af bordet

·        Lære do's and dont's i forhold til ansøgningsmateriale - fra projektbeskrivelse til budget

·        Arbejde med din egen projektidé og bygge en kernefortælling op som første skridt

·        Lære mange forskellige fonde og puljer at kende - og hvordan du finder dem


Dette kursus er det første af to fundraising kurser, hvor det sidste kursus afholdes i oktober 2023. Kurserne hænger sammen, men der vil stadig være et udbytte ved at deltage kun på det første eller det sidste.

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Samarbejde med danske fonde

Standard

Afholdelssesdato: 10-05-2023 - Kl. 13:00-17:00

Antal pladser tilbage: 21

Lokation: Farvergade 27 København

Medlemspris: 50,- DKK

Tilføj deltagere til arrangementet