7a2dd0a0-9d9f-4284-ba9d-20fa7653649c
Tilbage

Online konference: Hvordan engagerer vi flere borgere i arbejdet for en bedre verden?

Aktuelle temaer - Arrangementsnummer 1021

Målgruppe

Folkeligt engagement-konferencen er for dig, som er frivillig eller ansat i en civilsamfundsorganisation, journalist eller kommunikatør på et medie eller i en virksomhed, og som er nysgerrig på eller ønsker at blive bedre til at engagere danskere i udviklingsarbejde. Du har måske allerede stor erfaring med at engagere og skabe konkrete lokale handlemuligheder på globale problemstillinger, men det kan også være, at begrebet folkeligt engagement er helt nyt for dig.

Indhold

Rigtig mange danskere bruger deres fritid på at hjælpe andre i de fattigste lande i verden, hvor mennesker lever et langt mindre privilegeret liv end os. Det kan ske på mange måder. Gennem arbejde i en genbrugsbutik. Som indsamler for en nødhjælpsorganisation. Eller i en af de mange folkelige udviklingsorganisationer, der for eksempel styrker seksualundervisningen i det nordlige Ghana eller modarbejder online seksuelt misbrug af børn på Filippinerne.

Uden det folkelige engagement og frivillige arbejde ville Danmark ikke kunne skabe de samme resultater ude i verden. Er du interesseret i at blive klogere på, hvad der driver mennesker til at engagere sig for en sag, og hvordan man som organisation eller kommunikatør kan motivere og engagere dem?


Vi dykker ned i det hele på konferencen om folkeligt engagement, hvor du blandt andet:

  • Bliver klædt på til at bruge de nyeste metoder til at engagere danskere i arbejdet for en mere bæredygtig og retfærdig verden – også i den nuværende situation med COVID19.
  • Får inspiration gennem praktiske eksempler fra felten og konkrete redskaber til at styrke mobilisering af frivillige for en sag.
  • Bliver klogere på brugen af engagerende kommunikation.


MØD

På konferencen kan du opleve både danske og internationale oplægsholdere: 


  • KEY-NOTE: Corbin Trent, tidligere kommunikationschef for Alexandria Ocasio-Cortez, tidligere kommunikationrådgiver for Bernie Sanders samt co-founder af Justice Democrats og Brand New Congress
  • Kate Power, ekspert i bæredygtigt forbrug og adfærd og programdirektør i KR Foundation, som adresserer de grundlæggende årsager til klimaforandringerne. 
  • Mirjam van Vossen, journalist og ph.d. med speciale i framing i udviklingskommunikation
  • Simon Elsborg, psykolog og ph.d. med speciale i engagement, adfærd og bæredygtighed
  • Srdja Popovic, grundlægger og direktør for Center for Applied Non-Violent Actions and Strategies (CANVAS)
  • Steve McFarland, Engagement Manager i CARE Danmark og ekspert i community organizing
  • Tom Crompton, co-founder og direktør i Common Cause Foundation, der forsker og arbejder med engagerende værdier i kommunikation.


PROGRAM

Følg med på cisu.dk/konferencefolkeligtengagement, hvor du snart kan finde et detaljeret program for konferencen og mere information om oplægsholderne.


PRAKTISK

Hvornår?

Konferencen afholdes online den 26. november fra kl. 14.00-18.00. Der vil være teknisk check-in i Zoom fra kl. 13.00, hvor deltagerne har mulighed for at afprøve deres teknik, og de tekniske spilleregler for konferencen vil blive introduceret.


Hvor?

På Zoom. Tilmeldte modtager link til deltagelse nogle dage før konferencen afholdes.


Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte rådgiver i CISU, Maria Molde, på mm@cisu.dk eller 6915 1968.


Inviter en fra dit netværk

Vi vil rigtig gerne have mange deltagere med forskellige faglige baggrund, så du er meget velkommen til at dele invitationen med kollegaer eller personer i dit netværk, der interesserer sig for folkeligt engagement i udviklingsarbejde.


Vi glæder os til at se dig online! 


Denne konference bliver produceret med økonomisk støtte fra den Europæiske Union. Arrangørerne af konferencen er alene ansvarlige for indholdet. Det afspejler på ingen måde EU’s holdning

Pris for ikke medlemmer

Gratis

Pris for medlemmer

Gratis

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Deadline overskredet Webinar (L) - Online
Gå til kurv