Tilbage

Monitorering, Evaluering og Læring (MEL)

Planlægning og styring af indsatser - Arrangementsnummer 1100

Målgruppe

Kurset er for personer og organisationer som er i gang med et projekt og kan bruge inputs til deres planlægning af monitorering, evaluering og læring (MEL). Kurset er for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere, som har ingen eller lidt erfaring med området.

Læringsmål

·      Deltagere får kendskab til forskellige måder at monitere og evaluere projekter.

·      Deltagere har et bedre udgangspunkt for at lave en plan for monitorering og evaluering af deres projekter.

·      Deltagere har fået inspiration til hvordan man kan indsamle forskellig data til at kunne vurdere projektets udvikling og resultater. 

Indhold

  1. Kursets første er en generel introduktion til monitorering og evaluering. Hvad betyder det egentligt. Derudover, skal vi også snakke om hvordan man kan udvikle en såkaldt MEL plan som passer til det enkelte projekt og som er overskueligt at gennemføre.
  2. Deltagerne vil herefter blive præsenteret for forskellige metoder til at indsamle data for at kunne vurdere projektets udvikling og resultater. Nogle metoder vil blive afprøvet på selve kurset.
  3. Til sidst vil deltagerne få mulighed for at arbejde og sparre med andre deltagere omkring dele af deres eget projektdesign/MEL plan. Dette kan være starten på at udvikle/finjustere sin MEL plan.


Kurset vil være en blanding af oplæg og gruppearbejde. Deltagerne vil blive bedt om at tage eget materiale med, som man vil kunne arbejde på, på kurset. Man skal derfor have valgt et projekt som ville kunne anvendes på kurset. 

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Deadline overskredet Vartov (G) - København Kursusansvarlig: Maria Haahr Pris for ikke medlemmer: 100,- DKK Pris for medlemmer: 50,- DKK
Gå til kurv