4c4817be-cbe3-4f2f-a4b0-cc02e23677e8

Monitorering, Evaluering og Læring (MEL)

Hvordan gør vi det brugbart og nemt?

Afholdelssesdato: 23-11-2022 - Kl. 15:30-19:30

Antal pladser tilbage: 6

Lokation: Vartov (ER) - Ebbe Reich, Farvergade 27 København

Tilmeldingsfrist: 20-11-2022

Kursusansvarlig: Maria Haahr

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Kurset er for personer og organisationer som er i gang med et projekt og kan bruge inputs til deres planlægning af monitorering, evaluering og læring (MEL). Kurset er for CISUs medlemsorganisationer og bevillingshavere, som har ingen eller lidt erfaring med området.

Læringsmål

·      Deltagere får kendskab til forskellige måder at monitere og evaluere projekter.

·      Deltagere har et bedre udgangspunkt for at lave en plan for monitorering og evaluering af deres projekter.

·      Deltagere har fået inspiration til hvordan man kan indsamle forskellig data til at kunne vurdere projektets udvikling og resultater. 

Indhold

  1. Kursets første del er en generel introduktion til monitorering, evaluering og læring. Hvad betyder det egentligt. Derudover, skal vi også snakke om hvordan man kan udvikle en såkaldt MEL plan som passer til det enkelte projekt og som er overskuelig at gennemføre.
  2. Deltagerne vil herefter blive præsenteret for forskellige metoder til at indsamle data for at kunne vurdere projektets udvikling og resultater.
  3. Til sidst vil deltagerne få mulighed for at arbejde og sparre med andre deltagere omkring dele af deres eget projektdesign/MEL plan. Dette kan være starten på at udvikle/finjustere sin MEL plan.


Kurset vil være en blanding af oplæg og gruppearbejde. Deltagerne opfordres til at tage udgangspunkt i deres eget projekt, men hvis man ikke er klar til det, kan man bruge casen fra CISU's projektguide (findes på kursets læringsside). 

Kurset kan med fordel ses i sammenhæng med kurserne "Hvordan designer man et godt civilsamfundsprojekt?" og "Det gode projektbesøg", men man kan også sagtens deltage i kurserne enkeltvis.

Baggrundsmateriale

Læs løbende mere om kurset på læringssiden

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Monitorering, Evaluering og Læring (MEL)

Standard

Afholdelssesdato: 23-11-2022 - Kl. 15:30-19:30

Antal pladser tilbage: 6

Lokation: Farvergade 27 København

Medlemspris: 50,- DKK

Tilføj deltagere til arrangementet