Den gode ansøgning til OpEn

Afholdelssesdato: 05-09-2022 - Kl. 16:00-17:00

Antal pladser tilbage: 32

Lokation: Webinar (M) - , Online

Tilmeldingsfrist: 04-09-2022

Kursusansvarlig: Helene Holbeck Kannegaard

Fabo-læringsside: Klik her

Målgruppe

Mulige ansøgere der er i gang med, eller planlægger at søge OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings og Engagementspulje

Læringsmål

At få råd og inspiration til at designe et godt oplysnings- eller engagementsprojekt, så man bliver klar til at sende en ansøgning til OpEn.

Indhold

På kurset gennemgår vi de forskellige elementer i ansøgningen fx målgruppeanalyse, hvilke metoder man kan sætte i spil og hvordan man kan skabe viden eller handlemuligheder for målgruppen.  

Vi giver en indføring i de tekniske elementer omkring, hvordan man kan skrive en ansøgning, udfylde budgettet og sende ansøgningen.  

Har du tekniske udfordringer ifm. din tilmelding så kontakt cisu@cisu.dk / 86120342.

Det samme gælder, hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, som du har tilmeldt dig. Måske en anden så kan få glæde af din plads. Ligeledes kan du kontakte os, hvis tilmeldingsfristen til et arrangement er overskredet, eller du har praktiske spørgsmål til et arrangement.

For alle betalingsarrangementer gælder det, at afmelding skal ske senest en uge før afholdelse. Ved afmelding senere end en uge før afholdelsesdato, refunderes gebyret ikke.  

OBS: Når du tilmelder dig et af CISUs arrangementer, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger

Du har valgt

Den gode ansøgning til OpEn

Standard

Afholdelssesdato: 05-09-2022

Antal pladser tilbage: 32

Lokation: Online

Pris for ikke-medlemmer: Gratis

Medlemspris: Gratis

Tilføj deltagere til arrangementet