Tilbage

Historiefortælling: Menningsdannelse om udviklingssamarbejdet (MODUL 2)

Engagement, kommunikation og oplysning - Arrangementsnummer 1011

Målgruppe

Bestyrelsesmedlemmer, ledere eller frivillige med mod på at lede i CISUs medlemsorganisationer.

Læringsmål

Gennem de to moduler får du redskaber til at fortælle om dit personlige engagement koblet med din forenings formål og vision, erfaring med at lave engagerende skriftlig meningsdannelse, som f.eks. debatindlæg eller opslag på sociale medier og et netværk af andre meningsdannere i CISUs medlemsorganisationer, som også brænder for det danske udviklingssamarbejde.

Indhold

Brænder du for det udviklingsarbejde, din forening laver? Vil du gerne have, at flere kender til jeres vigtige arbejde og bakker op om det? Vil du gerne tage del i den offentlige debat og sætte fokus på jeres sag? Og vil du lære at motivere flere til at tage del i det?

Så er vores historiefortællingsforløb noget for dig!

Kurset er delt op i to dele:

  • Modul 1: Personlig storytelling og metoder til at motivere andre til at deltage i din forenings arbejde.
  • Modul 2: Skriftlig meningsdannelse, der skaber engagement i global udvikling. 


Det er en forudsætning for at deltage i modul 2, at man enten har deltaget i modul 1 eller lavet en øvelse, der blev lavet på modul 1. Vi anbefaler, at man deltager flere fra samme organisation, men det er også muligt at deltage alene. 

Underviser er Malte Warburg, som har arbejdet med historiefortælling, meningsdanneri og organisationsudvikling de seneste 10 år. Han har et unikt kendskab til foreningsdanmark, hvor han har hjulpet både ledere, medarbejdere og frivillige med at kommunikere deres sag og opnå personlig gennemslagskraft.

Hans viden om historiefortælling kommer bl.a. fra Harvard Universitet, hvor han har taget en online-lederuddannelse med Marshall Ganz. Malte er en erfaren facilitator og underviser, og han har bl.a. arbejdet med Politiken, DUF og Mellemfolkeligt Samvirke.


Kursusansvarlig

Engagements- og kommunikationsrådgiver Camilla Bøgelund / cb@cisu.dk

Tilmeld til arrangement

Vælg afholdesestidspunkt

Gå til kurv